Biz Kırıkkale'nin dilinden anlıyoruz

Biz Kırıkkale

Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Yunus Bozdemir, halkla daima iç içe olduğunu belirterek, Bu halkın dilinden anlayan, derdiyle dertlenen bir vekil olacağım. Çünkü biz Kırıkkale'nin dilinden anlıyoruz” dedi.

NİYETİMİZ HAYIR

Ak Parti’nin içinde parti programını belirleyen, projeleri çizen akademisyenler, akıl hocaları olduğunu kaydeden Bozdemir, “Milletvekili proje geliştiren değil, projelerin hayata geçirilmesi için bürokrasi, siyaset ve halkı bir araya getiren kişidir. Biz Kırıkkale’de yetiştik, Kırıkkale çalıştık, Kırıkkale şehrinin ve halkının dertlerin çok iyi biliyoruz. Niyetimiz hayır, Allah yolumuzu da hayır eyler diye düşünüyoruz” dedi.

AMACIM HİZMET

Milletvekili seçilmesi halinde Kırıkkale’nin hayrına olabilecek her türlü faaliyetin en başında olacağını taahhüt eden Bozdemir, “Kırıkkale halkı bizi tanıyor. Yıllardır gerek ticaret, gerek vakıf ve dernekler, gerekse siyasette yer alarak Kırıkkale’ye hizmet etmeye çalıştık. Allah nasip ederse bundan sonra da milletvekili olarak bu hizmetlerimi sürdürmek isterim” diye konuştu.



gfbff
13.03.2015 18:18:52
ADAM GİBİ ADAM YUNUS BOZDEMİR

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız